Cart 0

Wie zijn wij ?

Welkom bij  SAMA Stads Koffie Branderij  

Er wordt gebrand met een trommel brander, die het voordeel heeft dat er gelijkmatig gebrand wordt bij een juiste temperatuur waardoor de aroma's intact blijven. Als verpakking gebruiken wij ventielzakken. 
Wij roosteren onze groene bonen uit eigen import en met regelmaat. De koffies zijn zowel geschikt als espresso en als voor filter koffie.

Proef en vergelijk! Wij branden koffie aan de Spilsuizen 12 in Groningen-centrum.

Een groot deel van onze producten kunt u via deze site bestellen.

Prijzen zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten in Nederland. (tenzij expliciet anders vermeld op de zakelijke pagina)

Sinds 1981 gespecialiseerd op het gebied van Italiaanse Koffie Cultuur.                            Zo importeren wij  Espressomachines  Molens en ander Bar-,Restaurant apparatuur.

Spilsuizen 12 Groningen     Openings tijden ,ook voor particulieren ,Di,Wo,Do,Vrij, van 12.30 t/m 17.30    Zat. vanaf 10.00 tot 17.00

Telefoon 0031-50-3141614                         Info@EspressoGroep.nl            
BTW no: NL 8024 01375B01                      KvK : 02037361                          
Bank: NL43INGB0005004834    tnv. Sama
Leverings-en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 562 

Klantgegevens

Als u iets bij ons bestelt slaan we uw gegevens op in onze database. Dat gebeurt om de goederen te kunnen afleveren (naam en adres), om u op de hoogte te kunnen houden van de voortgang (E-Mail adres en telefoonnummer) en om de betaling te kunnen afhandelen (bank-/girorekeningnummer). Als u uiteindelijk geen opdracht bij ons plaatst, worden uw klantgegevens na twee jaar                    automatisch weer verwijderd. Doet u dat wel dan blijven uw klantgegevens in onze database aanwezig zolang er nog één of meer opdrachten aan gekoppeld zijn. Derhalve uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor eigen noodzakelijk gebruik bewaard. Uw gegevens woden beveiligd bewaard.